Salontafel Diamond 70cm Massief Mango Hout - 40391

Je bespaart €55,16
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 38cm
Breedte 70cm
Diepte 70cm
Materiaal Gelakt Acacia hout, ijzer
Kleur Natuur, messing

Omschrijving

Met deze bijzondere salontafel trekt een echt hoogtepunt in huis. Het open metalen frame in messing kleur oogt elegant en modern tegelijk. Daarop rust een achthoekig tafelblad van hoogwaardig mangohout. Elk tafelblad is zorgvuldig met de hand gemaakt en in elkaar gezet.

Elke tafel inspireert met een zeer individuele kleurentekening en authentieke houtelementen zoals kleine oneffenheden of kleurverloop. Verheug u dus op een echt uniek stuk voor uw sfeer! Je kunt de salontafel trouwens naar eigen smaak combineren. Of het nu gaat om een ​​slip-on bank, leren bank of fluwelen bank: de tafel past altijd prachtig in je interieur.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.