Salontafel Orient Storage Zilver 70cm Rond Aluminium - 40232

Je bespaart €59,16
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 30cm
Breedte 70cm
Diepte 70cm
Materiaal Hoogwaardige metaal-aluminiumlegering
Kleur Zilver

Omschrijving

Een handgemaakt uniek stuk wacht hier op je! Deze buitengewone tafel is met de hand gevormd en verfijnd in een traditionele hamerachtige look. Elk oppervlak wordt een getuigenis van echt vakmanschap en trekt de aandacht van iedereen als een prachtig uniek exemplaar. Het tafelblad is eenvoudig afneembaar en geeft vrij zicht op de binnenkant van de tafel, die je kunt gebruiken als ruime plank.

Zo creëer je niet alleen een grote opbergruimte naast je bank, maar ook een praktische, besloten plek waar je kussens, dekens en dergelijke heerlijk in kunt opbergen. Kleine golven en kleurafwijkingen in het materiaal onderstrepen perfect de natuurlijke shabby chic look van de salontafel en het zilveren oppervlak verfijnt elk interieur: ervaar het zelf!

Let op: dit artikel is zorgvuldig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in formaat en gewicht zijn hiervoor kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze kenmerken hebben echter geen enkele invloed op de functie van de tafel en vormen geen reden tot reclamatie