Salontafel Retro 100cm Massief Sheesham Hout - 40278

Je bespaart €49,28
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 40cm
Breedte 100cm
Diepte 55cm
Schuiflade 2x (HxBxD) 4x42x24cm
Vak 2x (HxBxD) 7x45x27cm
Poten (BxD) 2,5x2,5cm
Dikte tafelbald 15mm
Afstand tussen de tafelpoten 80cm
Afstand tussen de vloer en de rand van de tafel 30cm
Materiaal Gelakt sheeshamhout
Kleur Natuur

Omschrijving

Deze salontafel retro van massief sheeshamhout is de ideale tafel voor je woonomgeving. De schuin aflopende poten, die typerend zijn voor de retro-look, worden een karakteristieke blikvanger. Het ingenieuze vak onder het tafelblad zorgt voor veel opbergruimte en geeft deze salontafel tegelijkertijd een luxe uitstraling. In de twee lades kunnen alledaagse spullen worden opgeborgen.

De natuurlijke charme van de tafel is heerlijk veelzijdig te combineren met verschillende meubels en stijlen. Zo zet je de ruime tafel gemakkelijk bij bijna elke bank en ontstaat er altijd een samenhangend totaalbeeld in je woonkamer. Onze tip: een plank of dressoir van sheeshamhout past perfect bij de salontafel.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.