TV-Meubel Elements II 160cm Massief Sheesham Hout - 37209

Je bespaart €231,38
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 51cm
Breedte 160cm
Diepte 40cm
Open vak (HxBxD) 15x60x35cm
Gesloten vak (HxBxD) 30x35x35cm
Materiaal Massief sheesham hout, gelakt, metaal
Kleur Natuurlijk, zwart

Omschrijving

Ontdek dit tv-meubel van hoogwaardig sheeshamhout! Het Indiase hout, afkomstig uit de rozenhoutfamilie, maakt indruk met zijn unieke kleur en nerf, die wordt onderstreept door de natuurlijke afwerking. Omdat de nerf van een boom als zijn vingerafdruk is, is dit tv-meubel ook echt uniek. De hoogwaardige zwarte skidvoeten geven het meubel zijn industriële uitstraling en maken het totaalplaatje compleet.

Met zijn twee vakken achter de deuren en de twee open opbergvakken biedt het tv-meubel veel opbergruimte. Het uitstekende vakmanschap komt tot uiting in uw woonruimtes. De deuren kunnen worden geopend met een smalle maar expressieve metalen kruk boven de deuren. Berg al uw media-apparatuur op in deze tv-meubel. Alle kabels verdwijnen netjes in de kabelopening in de achterwand; dus je televisie is perfect geënsceneerd!

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer