TV Meubel Relief 150cm Grijs Massief Sheesham Hout - 40282

Je bespaart €198,81
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 150cm
Diepte 40cm
Materiaal Gelakt sheeshamhout
Kleur Natuur, grijs

Omschrijving

Dit massieve dressoir gemaakt van hoogwaardig Sheesham-hout inspireert met een uniek oppervlakontwerp. Alle deuren waren bedekt met smalle stutten, zodat er een prachtige plastic structuur ontstond. Dit staat in een vakkundig contrast met de gladde, gelakte oppervlakken van de zijkanten. Sheesham staat bekend om zijn indrukwekkende nerf, wat het hout absoluut uniek maakt. Als bijzonder designelement was het hout ook grijs geglazuurd in een individueel patroon.

Maar niet alleen het design van het TV-meubelis een echt hoogtepunt. Als u de deuren opent, vindt u binnen het bord veel opbergruimte. Hier berg je alle tv-keukengerei netjes op en leid je, dankzij de praktische kabelopening aan de achterkant van het bovenste compartiment, alle kabels netjes achter het bord.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.