Hocker Bock Bruin 40cm Echt Leder - 36268

Je bespaart €30,09
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 45cm
Breedte 40cm
Diepte 30cm
Materiaal Leder, Massief Hout
Kleur Bruin

Omschrijving

De kruk is een originele miniatuurversie van de schoolsportuitrusting uit die tijd. Dit meubel kan optimaal worden ingedeeld in een zithoek en break corner, zeker met meerdere en in een groep. Cult school sport puur voelen! Laat deze stoel een heel bijzonder woonaccessoire worden! De carrosserie, rijkelijk bekleed met echt leder, presenteert zich met een robuuste standaard op vier stevige houten poten.

 

Comfortable hocker

 

De kruk trekt gegarandeerd ieders aandacht. De gezellige bekleding zorgt voor comfortabel zitten en maakt de kruk tot een praktische en chique zit. Of het nu als kruk in de gang is of als een korte stoel om je schoenen te strikken, slechts een paar meubels kunnen zo flexibel worden gebruikt als onze krukken. Om het antieke karakter van het natuurlijke leerproduct te benadrukken, werd het leder in een complex proces voorzien van vouwen, haarscheurtjes, kleurveranderingen en kleine insluitsels, waardoor de authenticiteit van het product werd benadrukt.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen in de houten poten zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van het massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.