Chesterfield Bedbank Extravagancia 140cm Grijs Fluweel Met Opbergruimte - 44425

Je bespaart €42,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 40cm
Breedte 140cm
Diepte 40cm
Materiaal Fluweel (100% polyester)
Kleur Antiek grijs

Omschrijving

Met de Extravagancia bank creëer je een comfortabele zitgelegenheid in elke kamer. De zitting is bekleed met een hoogwaardige fluwelen stof. Dankzij de bank met opbergruimte heb je in de toekomst veel meer ruimte tot je beschikking! Het moderne bedbankje maakt je slaapkamer compleet en zorgt voor extra opbergruimte. Onze interieurtip: Combineer de bank met andere meubels in Chesterfield-design en creëer een harmonieuze sfeer!

De combinatie van de onderhoudsvriendelijke stoffen bekleding en het decoratieve decoratieve quiltwerk kan op verschillende manieren in verschillende inrichtingsstijlen worden geïntegreerd. Het bedbankje in grijs past perfect in de klassieke landhuisstijl, maar ook in uw moderne sfeer. Of het nu in de gang, woonkamer of slaapkamer is – met de Extravagancia bank geef je elke kamer een klein, extravagant designhighlight.

Let op: Fluweel is een heel bijzonder bekledingsmateriaal met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kunnen variëren en er kunnen unieke patronen op de stof verschijnen - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht. Het resultaat is een individuele compositie van kleurnuances en oppervlaktestructuren die uw meubelstuk altijd in een fascinerende blikvanger veranderen.