Retro Barkruk Manhattan Zwart Kunstleer Met Massief Walnoot Hout met Rugleuning draaibaar hoogte verstelbaar - 44196

Je bespaart €36,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 89 - 111cm
Breedte 50cm
Diepte 51cm
Zitbreedte 44cm
Zithoogte 63 - 86cm
Materiaal Kunstleer (100% Polyurethan), Walnoot hout, gepoedercoat metaal
Kleur Zwart , naturel, zilver

Omschrijving

De Manhattan barkruk is meer dan alleen een meubelstuk! Het is een stijlvol en comfortabel zitmeubel dat je huis een vleugje retro sfeer geeft. De gewatteerde zitting en rugleuning zorgen voor comfortabel zitten aan de bar, terwijl de materiaalmix van structuurstof en hout de barstoel zijn stijlvolle design geeft. Het zwart metalen onderstel is stabiel en geeft de kruk een tijdloze uitstraling. Dankzij de praktische voetensteun, een 360° draaifunctie en de flexibele hoogteverstelling is zelfs opstaan ​​super comfortabel - ervaar het zelf!

Stijlvolle barkruk van structuurstof met rugleuning voor de perfecte bar
Wilt u tijdens uw volgende feest comfortabel zitten en genieten van uw favoriete drankjes? Met de retro barkruk Manhattan is dat precies wat je kunt doen! Laat u overtuigen door deze comfortabele barkruk en geniet van ontspannende uurtjes met vrienden en familie. Combineer de barkruk in structuurstof met een stijlvolle bartafel of op je aanrecht en verheug je op een stijlvolle woonsfeer in retrostijl!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en zorgen voor originaliteit en dragen bij aan de charme van het massief hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.