Draaibare Fauteuil Papillon Champagne Beige Fluweel Zwart Metaal In Hoogte Verstelbaar Met Armleuning - 44226

Je bespaart €73,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 81 - 89cm
Breedte 77cm
Diepte 81cm
Zithoogte 45 - 53cm
Materiaal Fluweel (100% polyester), gepoedercoat metaal
Kleur Champagne Beige, zwart

Omschrijving

Deze uiterst veelzijdige gestoffeerde fauteuil is niet alleen een blikvanger, maar ook een praktisch hoogtepunt in elke woonruimte! De ruime, comfortabele zitschaal is bekleed met duurzame fluwelen stof in modern grijs. De opvallende decoratieve stiksels geven de fauteuil een moderne uitstraling en zorgen voor maximaal zitcomfort. Dankzij het gepoedercoate metalen frame in elegant zwart is een stabiele stand op elke ondergrond gegarandeerd.

Het opvallende kenmerk van deze stoel is de 360 ​​graden draaibare en in hoogte verstelbare zitschaal. De veelzijdigheid van deze designfauteuil biedt talloze toepassingsmogelijkheden: of het nu in de woonkamer is als perfecte aanvulling op uw woonruimte of in de slaapkamer als stijlvolle en extravagante blikvanger - deze moderne loungestoel zet overal bijzondere accenten. Laat je creativiteit de vrije loop en verrijk je sfeer met dit unieke meubelstuk!

Let op: Fluweel is een heel bijzonder bekledingsmateriaal met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kunnen variëren en er kunnen unieke patronen op de stof verschijnen - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht. Het resultaat is een individuele compositie van kleurnuances en oppervlaktestructuren die uw meubelstuk altijd in een fascinerende blikvanger veranderen.