Eetkamerbank Iron Craft Natuur 170cm Massief Mango Hout - 38666

Je bespaart €61,17
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 46cm
Breedte 170cm
Diepte 40cm
Materiaal Massief Mango Hout, ijzer
Kleur Natuur, Zwart

Omschrijving

Denk je aan zoet fruit als het gaat om mango's? Wij denken aan buitengewoon massief hout met een onderscheidende uitstraling. Onze Bank IRON CRAFT combineert een prachtige, natuurlijke houtlook met de ruwe flair van zwart geworden ijzeren lopers. De mangohouten top is ontworpen met een hoogwaardige planklook. Als gevolg hiervan werken de licht afgeronde planken samen als een uniek tafelblad met grote haptische eigenschappen, en wordt de unieke houtnerf in het bijzonder benadrukt. Samen met de ijzeren lopers creëert dit een edgy industrieel ontwerp dat een blikvanger wordt in elke kamer.

De bank wordt de nieuwe favoriet van je huis. Dankzij het tijdloze ontwerp kun je de bank gemakkelijk combineren met een breed scala aan tafels, dressoirs en woonaccessoires. Het ziet er natuurlijk bijzonder mooi uit in combinatie met de eettafels uit de serie met dezelfde naam. Maar ook in de gang of in de keuken snijdt de bank een onverslaanbaar figuur als een stijlvolle stoel.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.
Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.