Eetkamerbank Iron Craft 160cm Massief Mango Hout - 42339

Je bespaart €87,60
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 45cm
Breedte 160cm
Diepte 70cm
Dikte blad 35mm
Materiaal Massief Mango hout, metaal
Kleur Bruin, zwart

Omschrijving

Dankzij de robuuste massief houten zitting is de bank bijzonder expressief en straalt hij een natuurlijke flair uit. Om het houten paneel van hoogwaardig mangohout een individuele, authentieke uitstraling te geven, doorloopt het meerdere complexe productiestappen. Het oppervlak van de zitting is discreet gelakt, wat resulteert in een fluweelachtig effect dat de structuur en vloeiendheid van het hout prachtig benadrukt.

De imposante kruispoten vormen een spannend contrast met de robuuste en toch elegante uitstraling van de zitting. Zo krijgt de bank charme en onderstreept hij de moderne industriële look. De zitting van mangohout is ontworpen met een hoogwaardige plankenlook. Hierdoor vormen de licht afgeronde planken samen een uniek tafelblad met geweldige haptische eigenschappen.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.