Eetkamerbank Organic Artwork 155cm Massief Acacia Hout - 43365

Je bespaart €71,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 45cm
Breedte 155cm
Diepte 45cm
Zitblad dikte 38mm
Materiaal Massief acacia hout, gelakt, ijzer
Kleur Natuur, antraciet

Omschrijving

Een nieuw favoriet meubelstuk voor je eetkamer wacht hier op je! Onze organic artwork bank met een karakteristieke zitting van massief acaciahout maakt indruk met een bijzonder natuurlijke charme. De reden hiervoor is de bijzondere vormgeving van de houten vlakken: de randen zijn vormgegeven in de oorspronkelijke vorm van een boomrand. Elke houten bank is dus echt uniek in zijn soort - uniek in groei, kleur en nerf. De gelakte afwerking benadrukt de individuele houtkenmerken van de acacia en geeft de bank een prachtige kleur.

Je kunt het tijdloze industriële design van de bank naar eigen smaak combineren met een grote verscheidenheid aan meubels en inrichtingsstijlen. Combineer de eetkamerbank met de bijpassende acacia eettafel en creëer een harmonieus inrichtingsconcept!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.