Eetkamerbank Thor Grijs 170cm Massief Grenen Hout - 40444

Je bespaart €23,13
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 46cm
Breedte 170cm
Diepte 40cm
Materiaal Massief Grenen Hout, Ijzer
Kleur Grijs, Zwart

Omschrijving

Onze THOR bank combineert een natuurlijke houtlook met de ruige flair van donkere ijzeren poten. Met deze bank van duurzaam, FSC®-gecertificeerd grenenhout haal je een uniek stuk in huis dat er bijzonder authentiek uitziet door de grove structuur van het grijze paneel. Voor de bijzondere industriële look is de zitting ontworpen met een hoogwaardige plank-look. Hierdoor werken de licht afgeronde planken samen als een uniek oppervlak met geweldige, haptische eigenschappen.

Door het tijdloze design combineer je de bank gemakkelijk met een grote diversiteit aan tafels, dressoirs en woonaccessoires. Het ziet er natuurlijk bijzonder mooi uit samen met de eettafels uit de gelijknamige serie. Onze tip: De bank snijdt een onverslaanbaar figuur als stijlvolle zitplaats in de gang of in de keuken en geeft je interieur een industriële touch, ervaar het zelf!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.