Massief houten bank Mammoet 200cm natuurlijke acacia boomrand met rugleuning zwart metalen frame - 43746

Je bespaart €156,12
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 82cm
Breedte 200cm
Diepte 45cm
Hoogte rugleuning 38cm
Materiaal Gelakt acaciahout, gepoedercoat metaal
Kleur Bruin, afwerking met natuurlijke honing, zwart

Omschrijving

Bent u op zoek naar een bijpassende eetkamerbank voor bij uw mammut eettafel? Dan is de mammut mammut bank van acaciahout precies wat je zoekt! Als bijzonder hoogtepunt zijn de zitting en rugleuning van de bank zo verwerkt dat het originele karakter ontstaat door boomranden. Het hout glanst in een elegante honingafwerking, waardoor het zijn bijzondere kleur krijgt.

Door het natuurlijke design kan de massieve bank ook een paar kleine oneffenheden hebben die de serie net dat beetje extra geven. De bank wordt ondersteund door twee zeer solide runnerpoten in zwart gepoedercoat, die zorgen voor een stabiele stand. De rugleuning zorgt voor meer zitcomfort en je kunt op je nieuwe bank genieten van gezellige uurtjes op een plek naar keuze. Versier de bank met gezellig bont en creëer een rustieke sfeer met je nieuwe eetbank!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is iedere tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout.