Hoekbank rechts

Wil je een hoekbank rechts in de hoek van een woonkamer plaatsen? Kies dan voor een van de hoekbanken rechts van Ventura Design. Onze moderne hoekbanken blinken allen uit in stijl én comfort!

Een moderne hoekbank is een bank met long chair rechts of links geplaatst. Hierdoor vormt de bank de ideale combinatie van een normale zitbank en een chaise longue.

Wij bieden de hoekbanken in verschillende kleuren, stijlen en maten aan. Maak gebruik van het filtermenu om te kunnen selecteren op jouw wensen. Heb je een bank naar wens gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop!

Waarom kiezen voor een rechtse hoekbank?

Een hoekbank rechts is een bank waarbij er aan de rechterzijde een longchair is geplaatst. Dit wordt zo gezien als je voor de bank staat. Aan de rechterzijde loopt de bank dan in een hoek. Als je op zoek gaat naar een hoekbank, dan is het belangrijk om te bepalen welke je nodig hebt; een bank met longchair rechts of links.

De keus kun je het best laten baseren op de ruimte die je beschikbaar hebt in de betreffende kamer. Het is belangrijk om de bank zo te plaatsen dat de chaise longue zijde niet in de weg staat. Deze kant kan tegen een muur geplaatst worden, langs een raam of midden in een kamer mits er voldoende ruimte is. Plaats geen hoekbanken rechts wanneer dit uitstekende deel een doorloop belemmert.

Onderhoudstips voor hoekbanken rechts

Banken kunnen van verschillende soorten stof gemaakt worden. Het hangt van de stof af hoe je deze moet onderhouden. Hier kun je onderhoudstips lezen voor meubelstoffen die algemeen gebruikt worden:

Polyester, viscose en microvezel

Banken gemaakt van polyester, viscose en microvezel kun je het best onderhouden door het eens in de week te stofzuigen. Neem het daarnaast één keer per twee weken af met een vochtige zachte doek. Je kunt hier bijvoorbeeld een theedoek voor gebruiken. Wrijf het materiaal zachtjes met de richting van de pool mee.

Microvezel kennen de meeste mensen als de naam voor keukendoekjes. Het materiaal blijkt echter ook zeer geschikt voor meubelstoffering. We zien het daarom ook steeds vaker terug, bijvoorbeeld bij een bank met longchair rechts.

Leer en kunstleder

Een bankstel van echt leer kun je het best onderhouden door gebruik te maken van een speciaal onderhoudsmiddel voor leer. Deze middelen beschermen het leer tegen vuil en houden het leer soepel.

Deze middelen mag je echter niet gebruiken voor kunstleder, want deze bevatten vetten die door kunststof niet opgenomen worden. Maak voor kunstleder ééns per maand gebruik van een speciale spray. Hierdoor blijft het materiaal mooi en duurzaam. Wil je jouw kunstlederen bank reinigen? Doe dit dan met lauw water voorzien van zachte en natuurlijke zeep.

Fluweel

Fluweel is een prachtige stof die tevens zeer duurzaam is, maar een vlek kan het flink verpesten als het niet goed behandeld wordt. Je moet het gemorste spul snel verwijderen om te zorgen dat het zo min mogelijk in de stof dringt. Gebruik hiervoor keukenpapier en leg dit op de vlek, wrijf het niet uit! Laat het papier zoveel mogelijk zijn werk doen tot het niets meer opneemt. Hierna kun je met lauw water en groene zeep de plek voorzichtig schoon deppen. Daarna gebruik je een fluweelborstel om de plek in één richting schoon te wrijven.

Hoekbank rechts: stijl en comfort

Bij Ventura Design vind je hoekbanken in veel verschillende stijlen, kleuren en materiaalsoorten. Ons assortiment sluit daardoor goed aan bij alle moderne woonstijlen.

Ben je op zoek naar een mooie grote hoekbank in neutrale kleuren die goed past bij jouw Scandinavische interieur? Wil je liever een opvallende gekleurde hoekbank voorzien van een rijke stof voor jouw moderne woonkamer? Misschien ben je wel op zoek naar een tijdloze klassieker, zoals een Chesterfield bank? Of heb je een kleine woonkamer die je optimaal wilt benutten door een mooie hoekbank te plaatsen?

Kijk rustig rond in ons assortiment en maak jouw keus. Al onze hoekbanken rechts blinken uit in stijl en comfort. Deze hoekbanken zijn allen 3-zitsbanken, ze bieden veel ruimte en mogelijkheden voor de gebruikers.