Draaibare Stoel Dutch Comfort Grijs Fluweel Met Armleuningen Modern Design - 44063

Je bespaart €41,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 82cm
Breedte 67cm
Diepte 63cm
Zithoogte 47cm
Zitbreedte 34cm
Zitdiepte 45cm
Hoogte rugleuning 39cm
Hoogte armleuning 19cm
Afstand tussen vloer en armleuning 61cm
Kleur Grijs, zwart
Materiaal fluweel (100% polyester), gepoedercoat metaal

Omschrijving

Als u op zoek bent naar een bijzonder comfortabele stoel met een 180° draaifunctie, moet u nu eens goed kijken. Onze comfortabele retro-klassieker met extra dikke vulling op de zitting en rugleuning overtuigt door zijn tijdloze en trendy design. De zwart metalen poten vormen een mooi contrast met de zitschaal met glanzend zilverfluweel. Neem plaats en ervaar hoe elk samenzijn met het gezin een waar genot wordt!

Mist uw eetkamer nog steeds dat ene extraatje om een ​​goed afgeronde totaallook te creëren? Als je een vleugje retro gecombineerd met een beetje extravagantie niet wilt missen, zijn de Dutch stoelen precies de juiste keuze. Ze harmoniëren goed met massief houten tafels, maar zien er ook geweldig uit naast elegante metalen tafels. En met dit designhighlight wordt de kantoortafel snel uw nieuwe favoriete plek - laat het werk voorbij vliegen en geniet tegelijk van zitcomfort en geweldig design!

Let op: Fluweel is een heel bijzonder bekledingsmateriaal met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kunnen variëren en er kunnen unieke patronen op de stof verschijnen - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht. Het resultaat is een individuele compositie van kleurnuances en oppervlaktestructuren die uw meubelstuk altijd in een fascinerende blikvanger veranderen.