Draaibare stoel Verona Mosterd Geel Fluweel Stof Met Armleuning Metalen Zwarte Poten - 44159

Je bespaart €30,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 80cm
Breedte 58cm
Diepte 59cm
Zithoogte 48cm
Zitbreedte 41cm
Zithoogte 48cm
Hoogte rugleuning 36cm
Hoogte armleuning 16cm
Afstand tussen vloer en armleuning 65cm
Materiaal structuurstof (100% polyester), fluweel (100% polyester), gepoedercoat metaal
Kleur Mosterd Geel, zwart

Omschrijving

Dompel jezelf onder in een wereld van elegant zitten met onze exclusieve draaibare designstoel verona. Deze unieke eetkamerstoel combineert stijlvol design met praktische functionaliteit en zorgt bij elke beweging voor maximaal zitcomfort. De verona stoel maakt niet alleen indruk door zijn 180° rotatie en auto-return-functie, maar ook door zijn elegante uitstraling. Het Mosterd Geel fluweel in combinatie met de verfijnde structuurstof van de zitting geeft deze stoel een luxe touch die elke kamer een vleugje glamour zal geven.

Stijlvol en functioneel: de eetkamerstoel met armleuningen en zwart metalen poten
Met zijn elegante armleuningen en zwart gelakte metalen poten combineert de verona stoel design en functionaliteit op het hoogste niveau. De perfecte symbiose van esthetiek en stabiliteit maakt hem niet alleen tot een blikvanger in de eetkamer, maar ook op kantoor of in de woonkamer. Ervaar de samensmelting van tijdloos design, luxe materialen en innovatieve functionaliteit. Maak een statement op het gebied van stijl en comfort!

Let op: Fluweel is een heel bijzonder bekledingsmateriaal met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kunnen variëren en er kunnen unieke patronen op de stof verschijnen - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht. Het resultaat is een individuele compositie van kleurnuances en oppervlaktestructuren die uw meubelstuk altijd in een fascinerende blikvanger veranderen.

Let op. Dit product is alleen te koop in sets van 2 stuks. De prijs is per stuk. Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantservice.