Zuil Columna 25cm Massief Acacia Hout - 36441

Je bespaart €15,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 25cm
Diepte 25cm
Materiaal Massief acacia hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Deze prachtige vintage zuil presenteert zich rustiek, exclusief en met veel klasse. De prachtige nerf en de natuurlijke gebruikssporen stralen een rustieke vintage flair uit in uw sfeer. Met zijn puristische vorm creëert de Columna bijzettafel een symbiose tussen een praktisch meubel en een sculptuur. Bijzonder praktisch: omdat het interieur van de decoratieve kolom hol is, kan deze gemakkelijk worden verplaatst en verplaatst. De kolom kan overal in uw woonruimte worden geplaatst.

Er zijn geen grenzen aan uw verbeeldingskracht. De natuurlijkheid en robuustheid van de zuil worden gecombineerd met het puristische design en zorgen voor een natuurlijke en heldere sfeer. De meubelen uit de serie Columna zullen uw liefde voor de natuur weerspiegelen als prachtige kunstvoorwerpen in uw kamers.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn. Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.