Zuil Columna 27cm Massief Acacia Hout - 36442

Je bespaart €26,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 27cm
Diepte 27cm
Materiaal Massief acacia hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Deze prachtige vintage zuil is rustiek, exclusief en met veel klasse. De prachtige nerf en de natuurlijke gebruikssporen stralen rustieke vintage flair uit in uw ambiance. De puristische vorm van de Columna zuil vormt een symbiose tussen een praktisch meubelstuk en een sculptuur. Bijzonder praktisch: aangezien de decoratieve kolom aan de binnenkant hol is, kan hij gemakkelijk worden verplaatst en verplaatst. De kolom kan overal in uw woonkamer worden geplaatst.

Uw fantasie kent geen grenzen. De natuurlijkheid en robuustheid van de kolom combineren met het puristische ontwerp en zorgen voor een natuurlijke en heldere sfeer. De meubels uit de Columna-serie weerspiegelen uw liefde voor de natuur als prachtige kunstwerken in uw kamers. Jij en je vrienden zullen versteld staan ​​van de trendy vintage flair! 

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn. Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.