Moderne Hocker Scandinavia Grijs Fluweel Zwart Metalen Poten Poef - 44026

Je bespaart €9,00
Levertijd : augustus (onder voorbehoud)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 42cm
Breedte 61cm
Diepte 40cm
Materiaal Fluweel (100% polyester), Metaal
Kleur Grijs, zwart

Omschrijving

Hier kunt u het zich echt comfortabel maken! De comfortabele Scandinavia kruk combineert het hoogste zitcomfort met een fris, Scandinavisch design. De hoogwaardige gewatteerde zitting is voorzien van decoratieve stiksels. Het fluweelzachte bekledingsmateriaal in grijs zorgt bovendien voor de tastbaarheid van de voetensteun en vormt een harmonieus contrast met de zwarte metalen poten.

De kruk straalt gezelligheid uit - gecombineerd met de moderne uitstraling van de metalen poten creëert het een eigen charme die uw huis zeker zal verrijken. Of het nu in de woonkamer naast de open haard is, in de slaapkamer of in de gang: de gestoffeerde kruk is een uitstekend figuur in elke woonruimte. Wij adviseren om de voetenbank te combineren met de bijpassende fauteuil. Zo kunt u heerlijk ontspannen en optimaal genieten van uw nieuwe favoriete plek.

Let op: Fluweel is een heel bijzonder bekledingsmateriaal met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kunnen variëren en er kunnen unieke patronen op de stof verschijnen - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht. Het resultaat is een individuele compositie van kleurnuances en oppervlaktestructuren die uw meubelstuk altijd in een fascinerende blikvanger veranderen.