Bijzettafel Anker 50cm Massief Mango Hout - 38542

Je bespaart €31,08
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 56cm
Breedte 50cm
Diepte 50cm
Materiaal Massief Mango Hout, Metaal
Kleur Natuur, Zilver

Omschrijving

Deze filigrane bijzettafel is zonder twijfel een uitzonderlijke blikvanger! De basis van de tafel is ontworpen in de vorm van een gedetailleerd anker en inspireert met een speciaal gevoel dat het anker bijzonder authentiek maakt. Het ronde tafelblad van massief mangohout zorgt voor een natuurlijke charme die huiselijkheid uitstraalt in elke kamer. Mangohout staat bekend om zijn verscheidenheid aan kleuren - kijk uit naar een tafelblad dat zo moeilijk te vinden is in korrel en kleur.

Dankzij de tijdloze combinatie van metaal en hout, kun je de bijzettafel prachtig combineren met een breed scala aan kleuren en materialen. Of het nu als een aanvulling op je bank, als een blikvanger in de gang of als een ongewoon nachtkastje in je slaapkamer: de ankertafel zal zeker een blikvanger in je sfeer zijn. Onze tip: combineer het met andere, maritieme woonaccessoires uit onze winkel om je te helpen kust -Gevoel perfect te zijn.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.