Bijzettafel Chiano 40cm Massief Acacia Hout Met Afneembaar Dienblad - 39515&39518

Je bespaart €-6,98
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 52cm
Breedte 40cm
Diepte 40cm
Materiaal Massief Acacia Hout, Metaal
Kleur Natuur, Zwart

Omschrijving

Met deze bijzettafel met tijdloze dienblad komt er een echte alleskunner in huis. Uitgerust met twee praktische handvatten, kan het dienblad moeiteloos worden gedragen en snel overal worden neergezet. Het spannend gevormde oppervlak van massief acaciahout is een bijzondere blikvanger. Elke plank is uniek met zijn eigen kleurverloop en houteigenschappen - ervaar het zelf!

Je kan de houten plank voor veel verschillende dingen gebruiken - natuurlijk vooral als een elegant woonaccessoire waarop je verschillende decoraties zoals bloemen of kaarsen stijlvol kunt presenteren. Maar het houten dienblad is ook ideaal voor ontbijt op bed of als veilige plek voor snacks op de bank tijdens een filmavond. De hoogwaardige afwerking maakt het bord extreem stabiel - je kunt er zonder aarzelen een tweede kom muesli en de koffiepot mee vervoeren!

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.
Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.