Bijzettafel Scandinavia 43cm Massief Acacia Hout Met Tablethouder - 39724

Je bespaart €20,05
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 58cm
Breedte 43cm
Diepte 38cm
Materiaal Massief Acacia Hout, Metaal
Kleur Natuur, Zwart

Omschrijving

Deze stijlvolle bijzettafel is de perfecte combinatie van trendy design en praktische functionaliteit. Het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig echt houtfineer in een rustieke eiken look. De natuurlijke korrel komt goed tot zijn recht en straalt een natuurlijke flair uit. Samen met het stabiele, zwart ijzeren frame creëert dit het kenmerkende industriële design van de compacte bijzettafel.

Dankzij het intelligente ontwerp kan de bijzettafel dicht bij de bank of het bed worden geschoven. Je kan dus gemakkelijk snacks, iets te drinken of uw mobiele telefoon neerleggen en alles op elk moment met één hand bereiken. Daarnaast heeft het tafelblad een praktische tablethouder. Hierin kan je elke standaard tablet plaatsen en heb je een duidelijk zicht op het display.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.