Bijzettafel Factory Natuur 43cm Massief Acacia Hout - 39291

Je bespaart €32,08
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 46cm
Breedte 43cm
Diepte 35cm
Materiaal Massief Acacia Hout, Metaal
Kleur Natuur, Zwart

Omschrijving

Met deze tafel komt industrieel ontwerp bij je binnen! Het tafelblad, ook in gelakt acaciahout, rust op een zwart ijzeren basis, die is ontworpen in een industriële look en doet denken aan stalen elementen uit een fabriek. De combinatie van zwart metaal en natuurlijk generfd hout heeft een rustieke en huiselijke sfeer, zodat de bijzettafel in elke woonkamer een heel speciale flair creëert. Een authentieke blikvanger in elke woonkamer.

Dankzij de compacte afmetingen en het tijdloze ontwerp kan de bijzettafel op een heerlijk veelzijdige manier worden gecombineerd en in elke woonkamer worden geplaatst. In de woonkamer naast je bank, in de slaapkamer als nachtkastje of in de gang als praktische plank: onze tafel is altijd een onmisbaar meubel voor je interieur. Om de natuurlijke charme van de bijzettafel op te nemen, kan je deze ook combineren met andere meubels, zoals een dressoir of een eettafel gemaakt van acaciahout.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.