Bijzettafel 3-delig Makassar 45cm Massief Sheesham Hout- 20596

Je bespaart €30,09
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Afmeting grote (HxBxD) 45x45x30cm
Afmeting middelste (HxBxD) 37x35x28cm
Afmeting kleine (HxBxD) 29x25x25cm
Materiaal Massief Sheesham Hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Rustiek, exclusief en met veel klasse presenteren zich deze bijzettafels. Het is een 3-delige set bestaande uit 3 prachtige natuurlijke bijzettafels. De mooie textuur en natuurlijke slijtage stralen een rustieke mediterrane sfeer uit. De tafels hebben een stijlvol en elegant maar dankzij de rechte vorm ook modern. Je kan de 3 tafels bij elkaar zetten maar ook los van elkaar in de woonkamer.

 

Lengtes bijzettafels

 

De grote tafel is 45 cm breed, 45 cm hoog en 39 cm diep. Het middelgrote tafeltje is 35 cm breed, 35 cm hoog en 30 cm diep. Het kleine tafeltje is 25 cm breed, 25 cm hoog en 30 cm diep.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor klachten.