Bijzettafel Makassar 43cm Massief Mango Hout - 40597

Je bespaart €18,05
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 43cm
Breedte 43cm
Diepte 33cm
Materiaal Gelakt Mango Hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Met deze tijdloze bijzettafel van mangohout komt echt multifunctioneel talent binnen! Dankzij zijn functionele vorm kan de kubus individueel worden gepositioneerd en gebruikt als salontafel, plank of nachtkastje. Voor nog meer opbergruimte is het ook prachtig mogelijk om meerdere tafels met elkaar te combineren - er zijn geen grenzen aan je creativiteit!

Het lichaam van de tafel is opgebouwd uit vier stevige panelen van mangohout. Het houten oppervlak is zorgvuldig met de hand gemaakt en op elk exemplaar verfijnd. De prachtige kleur van het hout is absoluut tijdloos en je kunt het combineren met een grote diversiteit aan meubels. Voor een bijzonder harmonieuze look is het raadzaam om de bijzettafel samen met andere meubels of accessoires van mangohout te plaatsen - probeer het gewoon uit!

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn. Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.