Bijzettafel Scorpion Grijs 50cm Massief Mango Hout - 38643

Je bespaart €29,09
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 50cm
Diepte 45cm
Schuiflade (HxBXD) 8x43x37cm
Materiaal Massief Mango Hout, Metaal
Kleur Grijs, Zwart

Omschrijving

Houd je er natuurlijk van en volg je de trend van die tijd? Dan is onze bijzettafel SCORPION precies goed voor je woonkamer! De elegante tafel van massief mangohout imponeert met functionaliteit en design. Dankzij de ruime lade met praktische openingen, kan je alles wat rondslingert in je nieuwe bijzettafel opbergen. De trendy haarspeldpoten geven de tafel een zekere retro-look en zien er erg delicaat en elegant uit.

Ondanks het unieke ontwerp kan de tafel gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende inrichtingsstijlen. Of het nu gaat om een ​​leren bank of stoffen zitgedeelte - SCORPION zal altijd een elegante toevoeging aan je woonkamer. Onze tip: in combinatie met andere meubels van mangohout ziet de tafel er nog mooier uit en ziet het er ook geweldig uit als nachtkastje!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.