Bijzettafel Root 60cm Massief Teak Hout - 38238

Je bespaart €41,12
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 60cm
Breedte 50cm
Diepte 50cm
Materiaal Massief Teak Hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Geniet je van een natuurlijke, authentieke sfeer? Dan is deze bijzettafel een geschikte aanvulling op je interieur. Het bijzondere is dat het volledig met de hand is gemaakt van de stam van een teakboom, zodat een massief hout met een prachtig onbehandeld oppervlak ontstaat. Zijn charme wordt bepaald door zijn natuurlijkheid. Elk model is uniek, omdat elke boomwortel anders is. Een mooie blikvanger voor elke sfeer.

De nobele salontafel scoort met een individuele en natuurlijke vorm, de gedeeltelijk diepe incisies, de korrel en de authentieke flair. Het unieke meubel komt in elke omgeving tot zijn recht. Bovendien kan het ook als bijzettafel of kruk worden gebruikt. Of het nu gaat om een woonkamer of slaapgedeelte, de teakhouten tafel ROOT trekt zeker de aandacht met zijn unieke, natuurlijke kenmerken.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.