Bijzettafel Wild 40cm Massief Teak Hout - 36578

Je bespaart €18,06
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 45cm
Diepte 40cm
Materiaal Massief Teak Hout, Metaal
Kleur Natuur, Zwart

Omschrijving

Je interieur heeft een elegante flair - maar mist je woonkamer de finishing touch met een onmiskenbare bijzettafel? Ben je dol op modern houtontwerp en hou je van individuele stukken? Deze salontafel van teakhout is een kunstwerk gemaakt van onbehandelde boomstammen. De natuurlijkheid blijft behouden bij de vervaardiging ervan. Elke salontafel heeft individuele korrels, inkepingen en kleine natuurlijke gaten waardoor elke tafel een uniek exemplaar van hoge kwaliteit is. Elke tafel is uniek.

Geen twee tafels zijn hetzelfde. Of het nu als bijzettafel of salontafel is: het natuurlijke ontwerp, de authenticiteit en de succesvolle combinatie van oud en nieuw maken deze tafel tot een hoogtepunt voor individueel leven. Elke tafel vertelt zijn eigen verhaal met zijn opvallende nerf en uniek ontwerp. De drie subtiele metalen tafelpoten zorgen voor een optimale stand.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.