Bijzettafel Wild 55cm Massief Teak Hout - 38243

Je bespaart €27,08
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 51cm
Breedte 55cm
Diepte 53cm
Materiaal Gelakt Teak Hout, Metaal
Kleur Natuur, Zwart

Omschrijving

Mist je woonkamer de finishing touch met een onmiskenbare bijzettafel die zowel modern als dicht bij de natuur is? Ben je dol op modern houtontwerp en hou je van individuele stukken? Deze bijzettafel van teakhout is een echte favoriet met een tafelblad van massief teakhout. De natuurlijkheid blijft behouden bij de vervaardiging ervan. Elke salontafel heeft individuele korrels, inkepingen en kleine natuurlijke gaten waardoor elke tafel een uniek exemplaar van hoge kwaliteit is.

Geen twee tafels zijn hetzelfde. Of het nu gaat om een ​​bijzettafel, nachtkastje of salontafel: het natuurlijke ontwerp, de authenticiteit en de succesvolle combinatie van oud en nieuw maken deze tafel tot een hoogtepunt voor individueel wonen. Elke tafel vertelt zijn eigen verhaal met zijn opvallende nerf en uniek ontwerp. De tafelpoten in het trendy haarspeldontwerp van zwart metaal zorgen ook voor een optimale stand en vormen een groot contrast met het tafelblad.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.