Glazen Bureau Ghost Glas 100cm - 22866

€ 224,95
Ventura Design betaalmethodes

Inclusief gratis 30 dagen retourrecht
Inclusief gratis verzending vanaf € 500,-

Afmetingen : (HxBxD) : 75cm x 100cm x 35cm

Kleur : glas

Materiaal : glas

Zonder decoratie

Levertijd:  1 tot 3 weken (onder voorbehoud)


Het bureau ‘Ghost’ is modern en is gemaakt uit één stuk veiligheidsglas. Tijdens het proces wordt het glas verwarmd en gebogen en daarna zo snel mogelijk afgekoeld. Dit proces zorgt ervoor dat er niet wordt gelast en er mooie afgeronde hoeken aan deze tafel zitten. U kunt dit bureau op veel verschillende manieren gebruiken. U kunt dit bureau gebruiken als werktafel maar ook als sidetable, dit glazen ontwerp kan in veel verschillende ruimtes worden geplaatst. Het is een eyecatcher voor elke ruimte. Het bureau is 100 cm breed, 75 cm hoog en 35 cm diep. Het glas is 12 mm dik. Combineer dit bureau met andere meubels uit de Ghost serie of met een van de bureaustoelen uit onze collectie. 

Een heel bijzonder ontwerp
Het meubelprogramma FANTOME wordt vakkundig gepresenteerd in een modern en eersteklas glasdesign. Gemaakt uit één stuk, maakt de tafel indruk met zijn hoogwaardige gebogen glasplaat, die in een complex proces werd verwarmd en zo snel mogelijk werd afgekoeld. Dit speciale proces zorgt voor productie zonder lijmpunten.

Een glas allround talent
De afgeronde hoeken perfectioneren een geweldige tafel die op veel manieren kan worden gebruikt. Of het nu als een consoletafel bij de ingang of als een praktische kantoortafel met een grote opbergruimte is, het prachtige glazen ontwerp kan in elke kamer worden geplaatst. De volledig glazen tafel combineert functionaliteit met een prachtig ontwerp, een blikvanger voor elke kamer!

Meer informatie
Kleur Transparant
Materiaal Glas