Industriële dressoirs

Heb je een woning met een industriële inrichting? Daar hoort natuurlijk ook een industriële dressoir bij! Met een industriële dressoir kast haal je onmiddellijk een eyecatcher in huis die de stijl enorm versterkt. Is jouw woning niet in de industriële stijl ingericht, maar ben je wel op zoek naar een dressoir die opvalt? Dan zijn deze prachtige dressoirs ook een geweldige keus voor jou!

Ventura Design heeft een groot assortiment industriële dressoirs op voorraad. Zoek je een dressoir zwart industrieel of ben je op zoek naar tv dressoirs industrieel? Neem rustig een kijkje in ons ruime aanbod. Heb je een keus gemaakt? Bestel jouw dressoir dan snel en eenvoudig in onze webshop!

Wat is een industriële dressoir?

De industriële woonstijl is een aantal jaren geleden ontstaan toen het populair werd om oude fabriekspanden om te bouwen tot woningen. Betonnen vloeren, grote metalen trappen en houten balken bleven achter om een bepaalde sfeer neer te zetten. De stijl kenmerkt zich dan ook door het gebruik van stoere materialen, zoals steen, beton, touw, hout en verschillende metalen.

Al deze materialen komen terug in een industriële dressoir. Verschillende soorten hout, zoals Acacia, mangohout en grenen, grote metalen deurgrepen, poten en staanders. Wat vooral opvalt is dat de industriële kast massief, opvallend en bijzonder is uitgevoerd. Het is een kast die de aandacht trekt. In sommige gevallen door de stoere en massieve uitvoering van het hout en metaal, andere kasten vallen juist weer op door de bijzondere afwerking van het hout.

Dressoir in industriële stijl; de verschillende keuzes

Dressoirs en kasten in industriële stijl zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het gaat altijd om een combinatie van massief hout en stoer metaal, maar er bestaan veel keuzes. Daarom zal er altijd een kast zijn die geheel naar jouw wens is. Naar wat voor dressoir ben je op zoek? Moet het echt een opvallend pronkstuk zijn? Dan zou je kunnen kiezen voor een kast gemaakt van een bijzondere houtsoort die tevens bewerkt is. Wil je een wat neutralere look? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor grenen of eiken in combinatie met donker metaal van gesmeed ijzer of staal. Deze kasten zijn uitgevoerd in strak afgewerkt hout, maar wel met een natuurlijke en stoere look.

In het filtermenu kun je op verschillende onderdelen keuzes maken. Je krijgt dan een selectie van de industriële dressoirs die het best bij jou passen.

Dressoir zwart industrieel

Wil je een dressoir in zwart en industrieel? De kleur zwart komt vaak terug in onze industriële kasten. Deze stoere kleur hoort bij de woonstijl, bovendien is het ideaal te combineren met hout! Selecteer in het filtermenu de kleur zwart aan en alle mogelijke keuzes worden je getoond!

TV dressoirs industrieel

Ben je op zoek naar tv dressoirs met industrieel design? Een industriële dressoir kan heel goed gebruikt worden als tv kast! De kasten bieden voldoende ruimte om tv’s van verschillende formaten op te kunnen plaatsen. Let wel: De kasten zijn zo mooi, dat ze meer aandacht kunnen trekken dan het programma op tv!

Industriële dressoir kast bestellen bij Ventura Design

Een industriële dressoir; daar haal je echt een pronkstuk van een kast mee in huis! Stel je eens voor hoe mooi deze kast zal staan in je woonkamer? Daar kun je toch je ogen niet van af houden? Wij bieden de dressoirs in verschillende stijlen en formaten aan. Alle kasten hebben een stoer en massief uiterlijk, maar ook voor de kleinere ruimtes hebben wij een geschikte kast.

Bestel jouw industriële dressoir kast nu in onze webshop! Wij zorgen er dan voor dat je binnen korte tijd een prachtig en opvallend meubelstuk in huis hebt.

Heb je vragen over een bepaald product of over ons? Neem dan contact met onze klantenservice.