Dressoir Organic Artwork 180cm Massief Acacia Hout - 43304

Je bespaart €300,84
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 180cm
Diepte 45cm
Boven vak (HxBxD) 25x86x34cm
Onder vak (HxBxD) 25x86x40cm
Materiaal Massief acacia hout, MDF, ijzer
Kleur Natuur, antraciet

Omschrijving

Ons massief dressoir organic artwork met kastdeuren van hoogwaardig acaciahout geeft je huis een natuurlijke flair en biedt tegelijkertijd veel opbergruimte! Het houtoppervlak overtuigt met een natuurlijke nerf en een individuele kleurstelling. Met vier ruime kastvakken biedt de plank ook voldoende opbergruimte voor je keukengerei. Daarnaast is de ruime bovenplaat ideaal voor het effectief plaatsen van decoratieve elementen zoals bloemen, foto's of kaarsen.

De massieve sledevoet van ijzer in antraciet zorgt voor stabiliteit en onderstreept de industriële look van de kast. Het donkergrijze corpus van houtderivaat vormt een harmonieus contrast met de massief houten deuren. De decoratieve boomrand van de deuren is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar zorgt er ook voor dat de kastdeuren gemakkelijk kunnen worden geopend. Onze interieurtip: combineer het dressoir met de bijpassende eettafel van acaciahout of een salontafel met sledeframe en creëer een harmonieus inrichtingsconcept!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.