Massief Houten Boekenkast Cubus 190 cm Metalen Poten Met Acacia Honingkleurige Afwerking Zwarte Staande Plank - 43742

Je bespaart €225,12
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 190
Breedte 88cm
Diepte 35cm
Houtdikte 1,5cm
Rand dikte 2,5cm
Materiaal Gelakt acaciahout, gepoedercoat metaal
Kleur Bruin, zwart

Omschrijving

Ontdek de unieke cubus massief houten kast - de perfecte combinatie van tijdloze elegantie en modern design. Met een hoogte van 190 cm biedt deze plank veel opbergruimte en zal hij een blikvanger zijn in elke ruimte. De asymmetrisch opgestelde planken onderstrepen het moderne design en transformeren de boekenplank van prachtig acaciahout in een tijdloze designklassieker. Of het nu in je woonkamer, in de keuken of in je gang is: de grote boekenkast van acaciahout en metaal creëert opbergruimte waar je die nodig hebt!

Het oppervlak van de staande plank is zorgvuldig geverfd. Dit benadrukt de natuurlijke nerf van het acaciahout en garandeert een lange levensduur. Het zwarte, mat gepoedercoate metalen frame geeft de plank een moderne uitstraling en zorgt voor stabiliteit en stabiliteit. Ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetisch design met de cubus houten kast - een meubelstuk dat uw huis zal verrijken. Of het nu gaat om een ​​asymmetrische boekenkast of een stijlvolle ruimteverdeler: de plank zal zeker een hoogtepunt in je huis zijn. Bestel nu en laat u overtuigen door de kwaliteit en schoonheid van deze unieke plank!

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is ieder exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout. Er kunnen ook kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.