Industriële kasten

Industriële kasten kenmerken zich door het gebruik van stoere materialen zoals hout en metaal. Wil je een industriële kast kopen? Maak dan een keus uit het rijke assortiment van Ventura Design. Bij ons kun je kiezen uit verschillende kasten in de industriële stijl. Heb je een kast naar wens gevonden, bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop!

Waarom een industriële kast kopen?

Veel mensen willen een industriële kast kopen vanwege de populariteit van deze woonstijl. De industriële woonstijl heeft een zeer aantrekkelijke uitstraling, bovendien sluit het goed aan bij verschillende andere interieurstijlen, zoals modern, minimalistisch en zelfs klassiek.

Industriële kasten worden gemaakt van robuuste materialen, zoals hout en metaal. Deze combinatie levert een prachtige kast op, een lust voor het oog, met een uitstraling van onverwoestbaarheid. Het is daarom erg aantrekkelijk om een industriële kast te kopen. Je haalt er een ware eyecatcher mee in huis waar je gasten niet over uitgepraat zullen raken. Daarnaast zal de kast jarenlang meegaan door het gebruik van zeer solide en robuuste materialen. Voor het hout wordt namelijk massief hout gebruikt, geen geperste houtvezels. De constructie en de staanders van de kast zijn meestal gemaakt van stevig metaal of staal.

Waarom een industriële kast kopen? Dit zijn enkele goede redenen:

  • Functionaliteit: Een industriële kast heeft een bepaalde uitstraling die veel mensen mooi vinden, maar het is bovenal functioneel. Je kunt de kast voor verschillende doeleinden gebruiken.
  • Duurzaamheid: Kasten in de industriële stijl zijn stevig en solide gemaakt van robuuste materialen. Hierdoor zal de kast heel lang meegaan. Je krijgt daarom waar voor je geld.
  • De uitstraling: De industriële stijl is heel aantrekkelijk en past goed in verschillende moderne woonkamers. Je kunt bovendien kiezen voor een industriële kast met een opvallend uiterlijk, maar ook een meer minimale uitstraling.

Verschillende soorten industriële kasten bij Ventura Design

Bij Ventura Design kun je terecht voor verschillende industriële kasten. Het mooie van een industriële kast is dat vaak elk exemplaar uniek is. De kasten worden in een bepaalde stijl gemaakt, maar voor het hout wordt massief hout gebruikt. Door verschillende knoesten en nerven in het hout zal de uitstraling per kast daarom altijd verschillen. Dat maakt het heel aantrekkelijk om te kiezen voor deze natuurlijke kasten van hout. Je hebt daarbij keus uit verschillende houtsoorten, zoals mangohout of acaciahout. Binnen deze soorten zul je ook verschillen vinden wat bewerking en kleur betreft. Dit type houten industriële kast is erg aantrekkelijk om te kopen als je op zoek bent naar een opvallende kast.

Wil je een industriële kast kopen die wat minder in het oog springt? Dan kun je kiezen voor industriële kasten met een wat rustiger uiterlijk. Ook deze zijn gemaakt in de industriële stijl, maar hebben een wat subtielere uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor stijlvolle stalen kasten met geribbeld glas. Het uiterlijk van deze kasten doet denken aan de ramen van een grote fabriekshal. Deze industriële kasten hebben bovendien een uitstraling die perfect aansluit bij een woning met een minimale woonstijl. 

Multifunctionele kasten

Voor een industriële kast kies je niet alleen vanwege het uiterlijk. Onze industriële kasten zijn namelijk ook multifunctionele kasten. Je kunt ze voor allerlei doeleinden gebruiken. Ben je op zoek naar een mooie vitrinekast? Wil je een tv-meubel en andere apparatuur op een mooie manier wegwerken? Ben je op zoek naar een stoere kast voor in de keuken of wil je gewoon een mooie kast waar je veel items in op kunt bergen? Kies dan voor een kast in de industriële stijl.

Je kunt ze bij ons in verschillende formaten en indelingen bestellen. Wil je een functionele kast kopen met een mooie stijl? Kies dan voor degene die het beste aansluit bij de materialen die je wilt opbergen. Bij ons kun je ook terecht voor een mooie barkast in de industriële stijl. Ideaal voor het opbergen van je favoriete dranken en benodigdheden.

Bestel jouw industriële kast bij Ventura Design

Wil je een industriële kast kopen? Maak dan een keus uit ons rijke assortiment industriële kasten. Ben je op zoek naar een industriële kast met een rustige uitstraling? Kies dan voor een zwarte industriële kast van metaal. Wij bieden hier verschillende opties voor aan.

Ben je op zoek naar een industriële kast van hout met een opvallende look? Kijk dan eens rustig naar al onze mogelijkheden. Wees ervan bewust dat elke kast uniek is, welke je ook kiest. Dat komt doordat deze kasten van massief hout gemaakt zijn. Jij wilt toch ook zo’n unieke kast in jouw interieur? Bestel je kast daarom nu snel in onze webshop!

Heb je vragen over de industriële kasten of over ons? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden.