Massief Houten Tv-meubel Barracuda 140cm Bruin Teak Zilver Verchroomd Roestvrij Staal Met Lades - 43615

Je bespaart €261,02
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 81cm
Breedte 140cm
Diepte 41cm
Laden B x H x D 27 x 5 x 27cm (2x)
Laden B x H x D 45 x 5 x 27 cm (1x)
Materiaal Hout, roestvrij metaal
Kleur Bruin, zilver

Omschrijving

Onze consoletafels zijn niet zomaar meubelstukken, maar echte kunstwerken van de natuur. Elke tafel vertelt een fascinerend verhaal. Gemaakt van teakhout, elke tafel is volledig uniek. De karakteristieke kleuren en structuren van het teakhout versmelten op slimme wijze met twee moderne, massief houten panelen en het sledeonderstel van verchroomd roestvrij staal, wat deze consoletafels tot iets heel bijzonders maakt.

Of je nu verslaafd bent aan modern design of gewoon op zoek bent naar een uniek meubelstuk dat je interieur zal verfraaien - onze console is de ideale keuze! De succesvolle samensmelting van teak en roestvrij staal zal u inspireren. De console past met zijn natuurlijke uitstraling perfect in een breed scala aan meubels en accessoires en doet tevens dienst als opbergtafel met drie lades voor veel opbergruimte. Bereid u voor om uw woonkamer of hal om te toveren tot een natuurlijke plek in een moderne stijl.

Let op: Omdat dit een natuurproduct is, is iedere tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoesten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en dragen bij aan de charme van het massieve hout. Bestaande scheuren worden tijdens het productieproces met verbindingsstukken uit hetzelfde hout verbonden en gestabiliseerd. Daarom kunnen er kleurverschillen optreden. Geen van deze zaken is reden voor een klacht.