TV-Meubel Wild Oak Grijs 180cm Massief Eiken Hout - 40060

Je bespaart €99,27
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 49cm
Breedte 180cm
Diepte 42cm
Materiaal Gelakt hout materiaal, geolied eikenhout
Kleur Grijs, natuur

Omschrijving

Dit bijzondere tv-lowboard trekt direct ieders aandacht! Dit komt voornamelijk door het ongebruikelijke ontwerp van het bord. Hier worden moderne elementen gecombineerd met de rustieke schoonheid van natuurlijk massief hout. De body van het lowboard is uitgevoerd in elegant matgrijs en het front is versierd met massief eiken ruiten. Zelfs de schors werd behouden als designelement, waardoor het hout er bijzonder natuurlijk uitziet.

Omlijst door de individueel gevormde houtsoorten, heeft het bord een groot open vak, dat wordt gedeeld door twee scheidingswanden. Er zijn ook drie ruime lades met een praktisch push-to-open-mechanisme. Hier kunt u al uw dvd's, hifi-accessoires enz. Uit het zicht opbergen. De grote plank erboven is niet alleen geschikt voor je tv, maar kan ook uitstekend worden uitgerust met decoratieve elementen zoals plaatjes, kaarsen of bloemen.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.