Bijzettafel Makassar 43cm Massief Sheesham Hout - 35862

Je bespaart €18,05
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 43cm
Breedte 43cm
Diepte 33cm
Materiaal Massief Sheesham hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Het hardhout waar deze ‘Makassar’ bijzettafel van gemaakt is, is heel duurzaam en stevig. De natuurlijke, robuuste uitstraling in combinatie met de strakke lijnen maken het een stoere tafel. De natuurlijke houtoneffenheden en kleurwijkingen maken deze tafel natuurlijk en uniek. Deze regal is 45 cm breed, 35 cm hoog en 45 cm diep. Combineer de salontafel met andere meubels uit de Makasar serie om de uniek look compleet te maken. 

 

Stabiele bijzettafel

 

Het hardhout is bijzonder stabiel en ongevoelig, de boom groeit zelfs bij wisselende temperaturen en hevige regenval. Deze eigenschappen maken dit hout bijzonder duurzaam en mooi meubilair. De massieve Cube MAKASSAR van Sheesham-hout wordt niet alleen gebruikt om verschillende objecten op te bergen, maar presenteert ze ook met stijl en individualiteit.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.