Salontafel Goa II 60cm Rond Massief Sheesham Hout - 36558

Je bespaart €57,16
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 60cm
Diepte 60cm
Materiaal Gelakt acaciahout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

De design salontafel ‘Goa’ is gemaakt van Acacia hout en is een echte eyecatcher voor uw woonkamer. De boomschijf met natuurlijke accenten en natuurlijk gegroeide jaarringen maakt de tafel uniek. Doordat de tafel 3 poten heeft zal hij altijd stabiel zijn. De zwarte metalen poten zijn mooi in contrast met het hout. De tafel is 60 cm breed, 50 cm hoog, 60 cm diep en het blad is 11 cm dik. 

De jaarringen en de natuurlijk gegroeide vormen maken elk exemplaar echt uniek. De rijkelijk gedroogde en ecologisch geteelde plakjes acacia staan ​​voor een zeldzame en individuele sfeer. De zwart metalen poten versmelten met het boomrooster en geven het stabiliteit en expressiviteit. Een zeldzaamheid die door zijn liefdevolle afwerking zorgt voor mooie woonmomenten!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.