Salontafel Hamerslag Koper 60cm Rond - 37912

Je bespaart €42,12
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 30cm
Breedte 60cm
Diepte 60cm
Materiaal Aluminium
Kleur Koper

Omschrijving

Deze buitengewone tafel is met de hand gevormd en verfijnd in een traditionele gehamerde look. Elk oppervlak wordt zo een getuigenis van echt vakmanschap en trekt ieders aandacht als een prachtig, uniek stuk. Een vleugje Orient omringt deze salontafel, maar het is een tijdloos en buitengewoon designhoogtepunt dat snel een nieuwe favoriet zal worden in uw woonkamer.

 

Salontafel met sfeer

 

De moderne en trendy koperlook werd gecombineerd met traditioneel vakmanschap. Kleine oneffenheden maken elk exemplaar uniek en getuigen van het uitgebreide handwerk dat in elk van de tafels is geïnvesteerd. Ondanks het opvallende design kun je de salontafel toch gemakkelijk combineren met een grote verscheidenheid aan meubels, kleuren en textiel. Modern, glamoureus of met een oriëntaals tintje: deze tafel geeft uw sfeer een heel bijzondere charme!

Let op: dit artikel is handgemaakt. Kenmerkend hiervoor zijn kleine oneffenheden die elk exemplaar uniek en onmiskenbaar maken. Deze kenmerken zijn geen reden tot reclamatie.Het oppervlak is vervaardigd in een complex chemisch proces dat elke tafel zijn unieke patina geeft.