Bijzettafel S Natuur 45cm Massief Mango Hout - 41001

Je bespaart €31,08
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 60cm
Breedte 45cm
Diepte 30cm
Materiaal Massief Mango Hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Bij deze bijzettafel ontmoet mooie, natuurlijke flair een spannend design. De bijzettafel van massief mangohout is ontworpen in een S-vorm en biedt zo drie opbergvlakken waarop u decoraties, boeken of huiskamerbenodigdheden kunt plaatsen. Daarnaast is de tafel zowel staand als liggend te gebruiken, zodat hij gemakkelijk kan worden aangepast aan jouw smaak en de ruimte waarin de tafel komt te staan.

De natuurlijke houtlook van het mangohout wordt effectief onderstreept door het gelakte oppervlak, waardoor de nerf goed tot zijn recht komt. Je kan de bijzettafel overal plaatsen waar je natuurlijke flair in je huis wilt integreren. Of het nu naast een overtrekbank is, als aanvulling op een massief houten salontafel of in je slaapkamer als buitengewoon nachtkastje: de bijzettafel zal altijd een echte blikvanger zijn in je interieur.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.