Bijzettafel Goa 40 Massief Acacia Hout - 42902

Je bespaart €23,43
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 40cm
Breedte 40cm
Diepte 40cm
Tafelblad dikte 50mm
Materiaal Massief acacia hout, metaal
Kleur Bruin, zwart

Omschrijving

Haal een stukje natuur in huis met onze handgemaakte GOA bijzettafel van massief acaciahout! Het prachtige woonaccessoire overtuigt door zijn tijdloze stijl en natuurlijke vorm. Het blad is uit één stuk heeft opvallende scheuren met zorgvuldig vervaardigde vlinderelementen. Het blad rust op drie filigraan metalen haarspeldpoten. De bijzettafel straalt een geslaagde combinatie uit van industriële flair en retrostijl.

De delicate bijzettafel kan prachtig worden geïntegreerd in de bestaande inrichting in elke woonkamer. Je kunt hem op de klassieke manier gebruiken als bijzettafel om meer opbergruimte naast je bank te creëren. Maar Goa kan ook uitstekend gebruikt worden als buitengewoon nachtkastje - ervaar het zelf!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.