Ronde bijzettafels

Ronde bijzettafels

Geef jouw woonruimte extra gezelligheid en functionaliteit met een ronde bijzettafel! Ventura Design heeft een ruim assortiment ronde bijzettafels. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, stijlen en materialen. Zoek je een bijzettafel rond van hout? Een bijzettafel van glas en rond of een bijzettafel rond en metaal? Al deze materialen vind je terug in ons aanbod! Heb je een bijzettafel naar wens gevonden? Bestel deze dan vandaag nog, dan bezorgen we de tafel zo snel mogelijk bij je thuis!

Kleine ronde bijzettafel voor de woonkamer

Het is het meest gemiste meubelstuk in een interieur: Een kleine ronde bijzettafel. Iedereen heeft wel een bankstel, een salontafel en eventueel een comfortabele sofa. Maar dan mis je toch vaak een tafeltje om even je boek op te leggen, of je kop koffie. Of er is een lege ruimte in een hoek die je op wilt vullen met een mooi maar niet te groot meubelstuk. Hier komt de bijzettafel om de hoek kijken, mooi en functioneel tegelijk!

Van welke materialen kun je ronde bijzettafels bestellen?

Een ronde bijzettafel is een handig meubelstuk om in huis te hebben. Het kleine formaat van de tafel zorgt ervoor dat je het eenvoudig kunt verplaatsen, bijvoorbeeld naast de stoel om je kop thee op te zetten. De ronde vorm zorgt ervoor dat de tafel vrijwel overal past. Dat is vaak lastiger met een tafel met een rechthoekige vorm. Ook zorgt de ronde vorm voor veel gezelligheid in huis, het zorgt voor een huiselijke sfeer. Wij bieden de ronde bijzettafels aan van verschillende materialen. De meest voorkomende materialen zijn:

Bijzettafel rond hout

Zoek je een bijzettafel rond van hout? Dan heb je bij ons enorm veel keus! Wij bieden ronde bijzettafels van hout in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor een bijzettafel rond en hout met een rustiek houten blad. Deze sluit geweldig aan bij een landelijk of industrieel interieur. Ben je meer op zoek naar een strakke Scandinavische vormgeving? Ook dan hebben wij enorm veel keus! Het materiaal hout kan bij deze ronde bijzettafels gebruikt zijn voor het blad of het onderstel.

Bijzettafel glas rond

Heb je jouw woning ingericht in een tijdloze, moderne of bohemian stijl? Daar past een bijzettafel van glas en rond heel goed bij! Glas heeft een moderne en strakke uitstraling. Bovendien schijnt een glazen tafelblad mooi door, dat zorgt ervoor dat de tafel geen licht wegneemt. De bijzettafel van glas en rond valt daardoor op door zijn mooie ontwerp, maar het zorgt niet voor een druk aanzicht in de woonkamer.

Bijzettafel rond metaal

In het filtermenu op deze pagina kun je ook kiezen voor het materiaal metaal. Je krijgt dan een selectie te zien van alle mogelijke modellen waar metaal in gebruikt wordt. Zo kun je kiezen voor een bijzettafel rond en metaal met een blad van steen, glas of hout met een metalen onderstel. Maar de bijzettafel rond en metaal kan ook geheel uitgevoerd zijn van metaal, bijvoorbeeld in oriëntaalse stijl.

Voordelen van een ronde bijzettafel

Een ronde bijzettafel biedt veel mogelijkheden en voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Ronde bijzettafels nemen weinig ruimte in beslag;
  • Een extra tafeltje is altijd handig om te hebben;
  • Een ronde bijzettafel zorgt voor een huiselijke sfeer;
  • De bijzettafels zijn in veel verschillende stijlen te bestellen;
  • De ronde vormen geven een vrolijke en gezellige sfeer;
  • Ronde bijzettafels zijn ook te verkrijgen in een set.

Ronde bijzettafel bestellen bij Ventura Design?

Ben je op zoek naar ronde bijzettafels? Dan ben je bij Ventura Design aan het juiste adres. Wij staan namelijk voor modern en betaalbaar wonen. Een bijzettafel hoort daar natuurlijk bij. Wij bieden daarom een groot assortiment bijzettafels, vierkant en rechthoekig, maar natuurlijk ook ronde bijzettafels. Iedereen heeft zijn eigen stijl en smaak, wij passen ons aanbod daar graag op aan. Wat voor inrichting je ook hebt, we weten zeker dat je een mooie ronde bijzettafel in ons assortiment zult vinden! Bestel jouw ronde bijzettafel nu in onze webshop, wij bezorgen deze dan zo spoedig mogelijk bij je thuis! Heb je vragen over ons of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij zitten voor je klaar!