Ronde Bijzettafel Wildlife Snake 65cm Koper Antiek Metaal Glas Handgemaakt - 43513

Je bespaart €39,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 62cm
Breedte 45cm
Diepte 45cm
Materiaal Metaal, veiligheidsglas
Kleur Koper, transparant

Omschrijving

Dit indrukwekkende meubelstuk combineert functioneel design met hoogwaardig vakmanschap. De decoratieve antieke koperkleurige slang belichaamt elegantie en gratie en is de absolute blikvanger op dit design bijzettafeltje. Het gedetailleerde beeld van de slang vormt het frame van de tafel en wordt een hoogtepunt in je woonkamer. Het ronde glazen blad geeft de bijzettafel een tijdloze verfijning en rondt het ontwerp harmonieus af. Gebruik de maritieme bijzettafel als praktische plank in je woonkamer of als stijlvolle eyecatcher naast je comfortabele loungestoel!

De Wildlife Snake bijzettafel is niet zomaar een meubelstuk, maar een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur. Het slangensculptuur voegt een elegant accent toe aan uw woonkamer, terwijl het glazen blad een moderne esthetiek onderstreept. Deze bijzettafel combineert functionaliteit met artistieke expressie en geeft je kamer een uniek tintje. Ervaar de samensmelting van kunst en design met de Wildlife Snake en creëer een sfeer die jouw liefde voor de natuur weerspiegelt!

Let op: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken ieder exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.