Ronde Bijzettafel Variaton 45cm Zwart Metalen Frame Handgemaakt - 43507

Je bespaart €20,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 45cm
Breedte 33cm
Diepte 33cm
Tafelblad dikte 1cm
Materiaal Gepoedercoat metaal
Kleur Zwart

Omschrijving

Ervaar de artistieke symbiose van elegantie en vakmanschap met de ronde bijzettafel variaton. Deze handgemaakte woonkamertafel betovert met een delicaat ontwerp van zwart ijzer en creëert een sfeer van minimalistisch design in uw huis. Elke tafel is uniek, zorgvuldig met de hand vervaardigd om de hoogste kwaliteit en een uniek design te garanderen. Het zwarte zandlopervormige metalen frame, bestaande uit delicate stutten, geeft de tafel een vleugje lichtheid en tijdloze elegantie.

De variaton bijzettafel wordt het middelpunt van je interieur, dankzij het uitgebreide vakmanschap en het unieke, delicate ontwerp. De zwarte elegantie van het metalen frame vormt een contrast met de fijne structuur, waardoor elk meubelstuk een waar kunstwerk wordt. Breng handgemaakte elegantie en tijdloze schoonheid naar je woonkamer met deze bijzettafel en ervaar hoe hij als stijlvol accessoire je woonruimte verfijnt. Ook een goed idee als nachtkastje! Ontdek de kunst van het vakmanschap met variatie!

Opmerking: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.