Eettafel Mammoet Honey 180cm Massief Acacia Hout - 39999 & 38794

Je bespaart €234,32
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 180cm
Diepte ca. 90cm
Bladdikte 3,5cm
Ruimte tussen poten 126cm
Materiaal Massief acacia hout gelakt, metaal
Kleur Honingachtig, metaal

Omschrijving

Ontdek onze grote mammoet eettafel met natuurlijk blad! Als bijzonder hoogtepunt zijn de randen van de tafel zo verwerkt dat het oorspronkelijke karakter en de natuurlijke indruk van een plak van een enorme acaciaboom ontstaat. Alsof je precies in het midden een grote boom hebt gezaagd om er de bovenplaat van te maken! 

Pas na een langere droogfase wordt enerzijds de schors verwijderd en anderzijds de randen geschuurd, gelakt en aan de oppervlakte verzegeld, zodat je met je vrienden en familie onbezorgd kunt genieten van de avonden aan deze eettafel. Als laatste stap wordt de 3,5 cm dikke plaat aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen en worden eventuele ruwe plekjes met de hand opnieuw geslepen en gepolijst. De eettafel wordt gedragen door twee massieve RVS geleiders, die een modern contrast vormen met het houten blad en de tafel een vleugje industrieel design geven.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.