Eettafel Mammoet 180cm Massief Acacia Hout - 43146

Je bespaart €119,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 180cm
Diepte 90cm
Tafelblad dikte 26mm
Afstand tussen tafelpoten 132cm
Tafelpoten (BxD) 8x4cm
Materiaal Massief acacia hout, Metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Deze eettafel brengt leven in huis! Onze Mammut Nature eettafel met een tafelblad van massief acaciahout maakt indruk met een bijzonder natuurlijke charme. De reden hiervoor is de bijzondere vormgeving van de houten vlakken: de randen zijn vormgegeven in de oorspronkelijke vorm van een boomrand. Zo is elke tafel echt one-of-a-kind - uniek in groei, kleur en nerf. De gelakte afwerking benadrukt de individuele houtkenmerken en geeft de tafel een prachtige kleur.

U kunt het tijdloze design van de eettafel naar uw smaak combineren met een grote verscheidenheid aan meubels en inrichtingsstijlen. Je inrichting ziet er bijzonder harmonieus uit als je de tafel combineert met andere acaciameubels. In ons assortiment vind je veel verschillende designstukken: van het dressoir tot de wandplank, alles is inbegrepen - we wensen je veel plezier bij het opstellen!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.