Eettafel Scorpion 180cm Massief Acacia Hout - 40821

Je bespaart €89,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 180cm
Diepte 75cm
Tafelblad dikte 20mm
Materiaal Massief Acacia Hout, Metaal
Kleur Natuur, bruin

Omschrijving

Deze prachtige eettafel wordt een natuurlijke blikvanger in je sfeer. Het tafelblad is gemaakt van massief acaciahout, dat door natuurlijke verwering een heel bijzondere uitstraling krijgt. Dit maakt elke plaat tot een prachtige one-off die maar één keer te vinden is. Het acacia blad rust op vier filigrane haarspeldpoten, die de tafel een vleugje retrodesign geven en tevens zorgen voor een zekere lichtheid in het design.

Dankzij het tijdloze design is de eettafel te combineren met vele stijlen en meubels. Of het nu in retrostijl, rustieke sfeer of shabby chic eetkamer is: de scorpion tafel slaat altijd een goed figuur en trekt ieders aandacht met zijn rustieke en toch filigrane design. Onze tip: In combinatie met stoelen die ook gebaseerd zijn op het retro-design, ziet de tafel er bijzonder mooi uit en ontstaat er een uniform kamerdesign

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.