Ronde Eettafel Galaxie 130cm Massief Acacia Hout - 42373

Je bespaart €110,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 77cm
Breedte 130cm
Diepte 130cm
Tafelblad dikte 25mm
Materiaal Acacia hout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Hier wacht je een bijzonder sieraad! Onze ronde eettafel GALAXIE combineert natuurlijk hout met de ruige flair van zwarte metalen poten in een industriële look. Het acaciahouten blad vormt een harmonisch contrast met het massieve sterframe en maakt indruk met zijn unieke nerf en natuurlijke kleur.

De eettafel wordt het nieuwe hart van je eetkamer - en neemt dankzij het compacte formaat nauwelijks ruimte in beslag! Dankzij het tijdloze design kun je de tafel gemakkelijk combineren met een grote verscheidenheid aan stoelen, dressoirs en vitrines. Een metalen lamp past net zo goed als een kroonluchter met drijfhout elementen en ook met de accessoires kun je je creativiteit de vrije loop laten. Dit maakt uw eethoek bijzonder individueel en de ronde eettafel van acaciahout is een verrijking voor uw sfeer - ervaar het zelf!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.