Salontafel Makassar Function 110cm Massief Sheesham Hout - 40299

Je bespaart €109,73
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 40-58cm
Breedte 110cm
Diepte 54cm
Open vak (HxBxD) 19x36x50cm
Gesloten vak (HxBxD) 13x54x47cm
Tafelpoten (BxD) 2x2cm
Dikte tafelblad buitenkant 20mm
Materiaal Gelakt sheeshamhout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

De handgemaakte Makassar Function salontafel in de trendy combinatie van zwart metaal en massief sheeshamhout biedt je het summum van luxe met zijn buitengewone scala aan functies. Het tafelblad kan worden verlengd tot een comfortabele hoogte met een hoogwaardig hefmechanisme en onthult een extra opbergvak. Dankzij deze state-of-the-art functie eet je comfortabel vanaf je bank of plaats je je laptop op het verlengde bord om comfortabel te werken.

De twee royale vakken bieden je voldoende ruimte voor alle tv-accessoires, tijdschriften en dergelijke. Dankzij het tijdloze design met een vleugje industriële chic combineer je de salontafel gemakkelijk met een grote diversiteit aan stijlen en meubels. Wij raden aan: een lichtgekleurd tapijt en een bank met linnen bekleding of lederlook passen perfect bij de salontafel van opwindend generfd sheeshamhout.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.